20.45

Helgen har varit väldigt nice, i fredags umgicks jag med Jenka och Linn då vi skulle bleka Linns hår, och blandar blonderingen en timme innan vi skulle ha den i hennes hår. Vi glömde helt bort att blondering växer, så när vi öppnar den, POFF!! Hela Jenkas vardagsrummet är fullt med blekning, gardinerna, blommorna, i taker, på väggarna, på oss, på golvet, ÖVERALLT! Haha, det var det roligaste jag vart med om på läääääääänge! HAHA.

Imorgon är det skola igen, skola måndag, tisdag sen julavslutning på onsdag, sedan ledig tills 11 Januari, sen julafton på fredag, då vi kör en utgång, Razim och Bekim kommer på besök så, jenka, jag, jossa, Jennifer och kanske Sofie kör en utgång på det! Sedan nyår, sen är det bara 43 dagar kvaaaar, wohoooo!

Nu blir det att försätta kolla på Filip och Fredrik!




Jättepanda-projektet


16.20

På första sidan i vår saga
Verkade framtiden så ljus
Sen blev allt så hemskt
Jag förstår inte varför jag fortfarande är förvånad
Även änglar har onda system
Och du tar det  till nya höjder,
Fast du kommer alltid vara min hjälte
Även om du förlorar kontrollen.

 Bara stå där och se mig brinna, det är okej, för jag gillar hur det smärtar.
Bara stå där och höra mig gråta, men det är okej, för jag älskar sätter hur du ljuger.
Jag älskar sättet hur du ljuger

 

Nu finns det grus i våra röster
Glas är sönder från kampen
I denna dragkamp, vinner du alltid
Även när jag har rätt
För du mata mig fabler ur din hand
Med våldsamma ord och tomma hot
Och det är sjukt att alla dessa strider
Är det som håller mig nöjd

 

Jag kanske är en masochist
Jag försöker köra härifrån, men jag vill inte lämna det här
Jag kör längs vägarna
I rök med alla våra minnen


10.01

Anlände till skolan för ungefär en timme sen. Jag har hunnit med att rätta ett arbete, sen då? Ja, skickat julklappar till Maria på facebook och allmänt bara suttit här och lyssnat på några kråkor :) hihi..

Har matte exakt hela jävla dagen, gud så jobbigt. Mén jag och Maria har jobbat bra med matten, gjort 4 prov på 2 mattelektioner, det är bra som fan de!

Hoppas man får åka hem med 13.10 bussen idag, orkar inte sitta här hela dagen. När jag väl är hemma blir det ut på en powerwalk ikväll!



Den här julklappen fick Maria av mig, alltså själva bilden ;) skulle lätt vela ge henne figuren PÅ bilden med. Men det gick inte :(

16 months

Hur kunde det bli såhär, jag trodde aldrig det skulle gå så långt.
Jag gillade dig inte. Jag tyckte du var en kaxig, otrevlig person. Som egentligen visade sig vara en av dom mest mjukaste och finaste människa jag vet. Det hade jag aldrig kunnat ana.
Jag minns fortfarande datumet, jag minns kvällen. Jag minns varje blick vi gav varandra, och jag minns hur trygg jag kände mig i dina armar. Det var magiskt.
Morgondagen kom snabbt inpå, och inget var som vanligt, och så fick det bli. Ett bra tag. Tills vi tog modet att göra allt ensama. 16 månader...
Efter det tog det stopp. Kaputt. Jag föll mer än vad jag borde, och jag föll mer än vad du gjorde. Jag lyckades få till ett totalt jävla magplask. Ett magplask som i sjävla verket inte behövde ske, och som jag inte trodde skulle ske. Jag trodde jag kände dig bättre än så. Men efter denna tid, så har jag hela tiden känt samma sak..

- Jag trodde det var en engångsförteelse, men de visade sig vara helt fel.


Vad kärlek är för mig

Kärlek är inte något som man kan ge till en människa, kärlek kan man ge till ett djur eller en favoritsak. Men vi förknippar kärlek med att ge den till en speciell person, som vi sedan får för oss att vi är "kär" i.

För mig är kärlek min familj, mina vänner och Rusla.

Det där med att ge kärlek till en viss person som kommer in i ens liv för en kort stund har jag aldrig förstått mig på, självklart har jag varit kär. Men frågan är om man verkligen är det? Jag har gett min kärlek till personer som jag vet kommer finnas vid min sida för resten av mitt liv, och som jag vet inte kommer på något sätt göra mig ledsen eller mistro mitt förtroende. Men att ge kärlek till en människa som helt plötsligt dyker upp i ens liv, jovisst kan man ge ut sin kärlek till den, men hur vet man säkert att den kommer finnas vid en sida? Hur vet man att du kommer kunna lita på personen? Det är ju frågan. Man blir lätt korkad av kärlek, och förvånad till vilka man ger den till, ibland blir det inge kärlek tillbaka utan en rejäl jävla käftsmäll istället.

Jag är noga med vilka jag ger min kärlek till, kärlek är ingenting man bara ger bort. Kärlek ska förtjänas.  Man sätts på prov exakt hela tiden. Gör man ett snesteg kan kärleken försvinna. Så när jag vet att jag kan lägga min kärlek i tryggt förvar hos någon, då sitter den där, hela tiden. Men om någon skulle leka med min kärlek. Då tar jag den tillbaka, och det tar en evighet innan den släpps fri igen...

Få förtjänar min kärlek, anledningen till detta är att jag fått tillräckligt med käftsmällar..


Det här åt jag idag

Den här listan jag ska göra är helt sjuk, orka skriva om vad man åt idag? Men jaja. vi kör då!


Idag har jag bara hunnit med att äta frukost, till frukost åt jag en hårdmacka med ost och gurka, en skål med hjortron/äpple yoghurt och ett glas juice!

Oj, justja, käkade kyckling med ris nyss med till lunch.

Ikväll får man se vad de bjuds på

Mamma säger iallafall att de ska bli nånting med köttfärs! haha.

Mina föräldrar

Min mamma heter Anita och är 47 år, uppvuxen i Ockelbo på en bondgård tillsammans med mormor, morfar och sina 4 syskon, 2 bröder och 2 systrar. Mamma är yngst av dom alla. Mamma flyttade sedan in till Gävle där hon träffade pappa när hon ungefär var 20 år gammal, vet inte exakt. Pappa är 54 år, eller ja. han fyller det om 9 dagar iallafall :) Pappa är uppvuxen i Gävle tillsammans med sin farmor, farfar och sina två systrar, pappa är den mellersta. Dom flyttade ihop och skaffade min syster Evelina för 19 år sedan. Efter precis 1½ år efter (precis på dagen) så pluppade jag ut. 18 dagar före innan jag skulle fylla 6 år skiljer sig mamma och pappa och mamma flyttar ut till en lägenhet på Topasvägen i Bomhus tillsammans med mig och evelina. Men det tog inte lång tid innan vi flyttade oss vidare till valbo. Både min mamma och pappa bor nu på Brynäs, fast 100m från varandra ungefär.

 Mamma jobbar inom komunen på Markbyggarna som ekonomiansvarig, och pappa jobbar på Korsnäs sen typ 30 år tillbaka.



Försöker ladda upp bilder på mamma och pappa med det verkar inte gå, får fixa till de sen! :)


Om mig

Jag är en liten filur som heter Fanny fick Alexandra som mellannamn och Hedström som efternamn.
Alltså Fanny Alexandra Hedström.
Jag är 17 och 10 månader, alltså är det bara 2 månader till 18.
Jag är född på Gävle BB och har i större del bott på klamparegatan i Bomhus, gick på dagis på masurgården i Bomhus och började 6års på Tranmursskolan, gick där till 6an då jag blev kastad till Källmursskolan, där jag gick 7an-9an, valde sedan line till Wildlife Park management på Gävle Praktiska Gynmasium, gick där ett år. Tills jag fick ett brev på sommarlovet där det stod att min klass flyttats till den nyöppnade skolan Sandvikens Praktiska Gymnasium, ute i Högbo. Så där finns jag nu. En massa pendlande hit och dit. Men vad ska man göra :)

Jag bor på Brynäs tillsammans med min mamma och syster, men min syster flyttar ut om nån vecka, och jag kan LOVA att jag följer efter! Min pappa sålde huset i Bomhus för 3 år sen och bor nu 100m från oss här på Brynäs han med. Nära och bra.
Annars är jag en glad och sprallig tjej, men oerhört kort stubin, men det är inget jag brukar erkänna.
Jag älskar att umgås med mina vänner, som för den delen även är dom bästa vänner man kan ha! Och jag älskar att mysa tillsammans med världens sötaste marsvin, ruslaaa! hihi.

Ja de va väl det jag fick fram nu iallafall.
Bara att vänta med spänning på nästa inlägg!


kör väl en sån här jag med dååå

Dag 1 – Om mig
Dag 2 – Såhär bor jag
Dag 3 – Mina föräldrar
Dag 4 – Det här åt jag i dag
Dag 5 – Vad kärlek är för mig
Dag 6 – Min dag i detalj
Dag 7 – Mina bästa vänner
Dag 8 – Ett ögonblick
Dag 9 – Min önskelista
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mitt arbete
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Om du fick byta utseende med någon vem skulle det vara?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Fula ovanor
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min sämsta födelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Min musiksmak
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mina favoritsaker
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – I sommar ska jag


weekend

Hade en otroligt trevlig kväll igår, började hos Agnes med Hanna Jenka, sen kom Jossa en stund. Sedan välde Claes och hans 3 vänner in, sen kom Angelica ett tag med. Sen blev det promenad ner på stan för utgång :)
Rätt så trevligt faktiskt! Träffade åtminstonde en hel del trevligt folk!

Kände när jag vaknade imorse, att gud så skönt med helg! Det behövdes verkligen nu!
Och snart är det jul med, ledig i nästan 4 veckor. gudomligt!

Ikväll blir det bara en massa mys :)






ibland blir det inte som man tänkt sig, jag har en stor klump i magen och hjärtklappningar om jag påminns om något av det, av dig..

torsdag kväll

Är helt slut! Har sprungit på stan i hela 6 timmar! Óch i denna kyla var de inge kul alls..

Fick med mig en hel del saker hem iallafall :) så det gjorde så att de 6 timmarna var värt besväret!
Har ätit mat tillsammans med mamma nyss och nu sitter jag här, funderar på att dra lite plugg, men ärligt så orkar jag inte det. Funderar även på att ta en promenad, men det orkar jag då inte heller, eftersom de är så jävla kallt! Lika bra att hålla sig inne, önskar man kunde lägga sig i ide hela vintern, och vakna upp i april-maj när de börjar bli sol och hyffsat varmt igen! Men nejdå.. här ska man gå och frysa.

Syrran åkte iväg till Riga idag, partybåt! Fysatan vad kul! Jag vill komma bort från den här jävla hålan, blir ju bara värre och värre, folk som anklagar, folk som ljuger, folk som vill såra andra, folk som bara bryr sig om sig själva, folk som är så fruktansvärt idiotiska! Det går fan utför. Hade gjort allt för att få komma härifrån en stund nu känns de som..

Nu ska jag leta reda på en frisör som kan fixa mitt hår! Hejpa..




angel

Det finns en massa, massa funderingar, men jag får inga svar på dom, och det gör mig galen.
Men jag kan ändå tycka att jag håller en hyffsat bra kontroll, jag kan kontrollera situationen. Jag står upp, skrattar åt det när jag egentligen vill skrika ut all frustration, jag gör allt som vanligt, bara det att tankarna är på annat håll. Jag är samma gamla Fanny, fast på en annan planet, och jag vet inte hur jag ska ta mig därifrån.

Allt är precis likadant, det finns ingen variation, och det finns inget att se fram emot mer. Det känns så trist.
Samma rutiner, samma tider, samma gamla skit, när kommer allt nya? Allt de roliga? Saker att se fram emot?

Det enda jag får göra är att vänta, detta går mig på nerverna, ärligt talat. Det tär! Att säga som det är, men bli dissad rakt i ansiktet, men vad hade jag förväntat mig? Jag hade på känn att det skulle bli så, att man ger, men får inte ett skit tillbaka, det är också som vanligt. Precis som med allt annat. Allt är bara som vanligt, när kommer det där nya?


trevligheter på Högbo Bruk

Sitter som vanligt i skolan, tillsammans med klassen.

Vi hade nyss idrott, eller ja, idrott och idrott vi snackade natur & friluftsliv A, som vi redan gjort.
Vi fick sluta 20 min efter att bussen gått, så nu får vi vänta till 15.45 bussen.. kul.

Ska möta upp syrran på stan när jag är inne i Gävle igen :) så vi ska antagligen kolla på julklappar, guuud vad jul är överskattat, födelsedagar kan man ge varann presenter, men varför på julafton?


Aja, det var de funderingar jag hade nu

Tjohejs


i still waiting

RSS 2.0