-

Ny skoldag, och man sitter på övervåningen helt ensam idag igen, vi är 6 tjejer i klassen, och just nu är 1 sjuk, och de andra 4 åkte till Afrika imorse. Så då är de bara jag kvar. Har inget schema, ingen lärare eller nått, så jag börjar undra vad jag eentligen gör här?! Har fått uppgifter jag ska göra av min mentor, och känner att de kan jag lika gärna göra hemma om jag endå inte har någon lärare. Så funderar på att ta bussen som kommer om 30 min tillbaka hem till Gävle igen.. tror nästan de.

Annars så var jag hem till pappa igår och käkade med min syster, tacos! Gud så gott de var. Sedan fick jag skjuss ner på stan för att umgås med Jenka, Sofie, Annah och även Angelica kom en stund :) satt och skrattade och snackade skit.

Åkte sedan hem och slocknade direkt. Skönt att man inte lyckas vända dygnet på helgerna. Eller så är de jag som har en sån skön säng som man inte kan motstå att somna i när man väl ligger i den, tror faktiskt de ja. hihi.

Nä, nu har jag bestämt mig, jag tar bussen hem nu om 30 min. Tänker inte sitta här och ruttna en hel dag till. Aldrig i livet.


-

Jag vet inte, men det känns som du har mig alldeles för hårt virrad runt lillfingret, det känns som att du tror att du kan säga vad du vill till mig, utan att jag aldrig skulle komma på tanken att säga något tillbaka, för de kan jag inte. Efter det jag sagt har du inte rätt att säga saker som låter som att de är mitt fel, att de är jag som gör fel eller att de är jag som är den som strular till de, ärligt talat, så är de du.
Jag har nog ansträngt mig lite för mycket för att försöka få dig att förstå, men endå går de inte upp för dig att du ska besvara alla mina frågor. Du bara ignorerar. Du vänder sida, och fortsätter gå, men du förväntar dig alltid att jag ska gå efter, vilket jag gör, men inte borde.
Jag kanske vill det här för mycket, alldeles för mycket mer än vad du vill, och då går de inte.
Allt krångel nu på senaste har tagit kål på mig, jag orkar inte. Min kropp har tagit en massa stryk, och framför allt min hjärna, jag tänker och funderar och oroar mig över saker så pass mycket att de känns att hjärnan ska sprängas.
Folk säger att jag inte pratar lika mycket om dig mer.
Det är för att du är galen, du för alldeles för galen, du är perfekt!


Afrika-minnen!

finaste vännerna, FULLT normalt en lördagkväll i Afrika när vi ska på Kina Restaurang och gå till Black Diamond och shaka some as på min födelsedaaaag!


-

mysiga brunbjörn, du är det vackraste mina ögon nånsin skådat.

black velveteen




Sitter i skolan och har det allmänt jävla tråkigt alltså, vi har en svenska uppgift
där vi ska skriva en uppsats om Bruket där skolan ligger. Intervjua massa folk och skriva ner massa fakta från internet. Vi har kommit en bra bit på vägen :) så nu sitter jag och renskriver och Maria har somnat i soffan, stackars liten.

Denna vecka har varit väldigt omtummlande, och jag är helt jävla slut. Jag behöver verkligen helg nu!
Ska träffa min lilla favorit Jenka nu till kvällen, ha en lugn kväll, de är bäst för oss. Eftersom vi lekt rövare i snart 5 helger i rad eller nå, de tar verkligen på krafterna. Så ikväll får va skärpning!
Får se vad vi hittar på helt enkelt.

Nä, nu ska jag renskriva, sedan hoppas jag på att vi får sluta en anning tidigare än halv 4 :(

bjuder på en låt, såhär en fredag eftermiddag..



du är den absolut finaste jag vet.. tänk att de alltid ska bli massa krångel.
men jag ändrar aldrig mina ord eller känslor för dig..

woho




sån här musik är bra at lyssna på när man sitter i skolan och skriver uppsats..
Eller inte, nu vill jag ha helg!!!

det finns alltid en annan syn på allting


RSS 2.0