this is our last goodbye

Det märks bara mer och klarare vilka som är ens sanna vänner, och vilka som vill en väl.
Men nu förtiden har folk en tendens att verkligen fylla både huvud sinne och hjärna med skit. Jag vet inte varför dom sumpar sina chanser, varför dom tror att dom kan behandla en hur fan dom vill. Jag har tagit en massa skit i mina dagar, men nu är jag stark och vet vilka jag ska ge fan i och vilka som är värd en andra chans.

Under snart ett år har jag haft 3 vänner som jag sagt upp kontakten med, pga jag har lärt mig en jättebra och viktig sak av min mamma - "man ska ha vänner som ger energi, inte vänner som tar energi" Så sant.
Det enda som människorna gjorde va att ta all min energi. Därefter som jag bestämt att låta dom och jag gå skilda vägar. Detta har reulterat i att jag hellre för många falska vänner, har få vänner, men dom allra bästa!


Dom människor som imponerat på mig och som ens är värd att nämnas och som kommit mig nära eller som sen barnsben eller längre tillbaka har funnits för mig, som känner en fast man inte ens ska behöva visa något.

 <3 Mathilda Holmqvist, Maria Rickardt, Jeanette Jansson, Mia Lundmark, Elin Carlsson, Evelina Hedström & Ellen Oskarsson <3

Ni är dom som storartat har imponerat på mig under den tid vid känt varandra, och eran styrka och otroliga omtänksamhet är obeskrivlig. Puss på er!


2011-01-13 10.38

Sitter nu i skolan med mina 3 klasskamrater, dom resterande 2 är på resande fot och den andra är spårlöst försvunnen (?)

Har jobbat med The commenwelth, men fattar ingenting, och inte de andra heller.
Ska till läkaren idag så ska åka halv 12 så jag inte har möjlighet att komma sent. Bussarna mellan Gävle och Sandviken vill ibland inte sammarbeta med oss människor om man säger så.

Imorgon är det fredag, alltså helg! Vi har gått i skolan i tre dagar, men är redan skoltrött. hua.

Igår var jag bara hemma hela kvällen, tills jag fick nog av rastlöshet och energi som bankade på att komma ut så jag satt på mig joggingskorna och gick ut på en powerwalk ute i snön med musik på högsta volym i hörlurarna, det är en av dom bästa sakerna som finns enligt mig.

Efter läkarbesöket ska jag möta upp Syrran så ska vi och träna, det är en av mina nyårlöften, eftersom man sagt "beach 2008, beach 2009, beach 2010, men inget hände? Så nu ska jag fan hålla de! haha.

Har även en funderare om jag ska ta och flytta hem till pappa igen, där kan jag åtminstonde vara ensam, skulle behövas just nu. Jag är en ensamvarg och behöver min kvalitetstid om man säger så ;) hehe.

Helgen som kommer blir en lugn helg igen, orkar inte med att dra ut och parta, för det första suger det att gå ut när det är vinter, tycker faktiskt det bara är kul på sommaren, när man kan sitta ute på en altan eller bara sitta ute. Sen ska jag försöka vara nykter tills den 13 februari, för då smäller det gott folk! jajemensan. Sen mår man bra när man vaknar dagen efter om man inte smällt i sig en massa alkohol, och sen har det blivit lite för mycket på senaste tiden så min lever behöver nog en rehab! haha.
Så jag får se vad som hittas på i helgen. Kanske blir en inflyttning för min syster i hennes lägenhet. Kommer bli awesome!

Nä nu ska jag sega mig egenom tiden som är kvar innan jag ska dra mig hem till Gävle igen!

TTYL!





2011-01-11 09.29

Så har det behövliga, sköna lovet nått sitt slut och jag är tillbaka i skolan. Känns ju inte skitbra eller..
Har haft en otroligt slappt lov, och det har varit behövligt kan jag säga! Sovit till 1-2 varje dag och bara tat de lugnt. Så fruktansvärt skönt! Nu är jag verkligen utvilad, men jag hade inte tackat nej till att ha lov nån vecka till.

Nu är det 8 veckor till sportlov. Hualigen, hur ska man stå ut med det?! magad.

Har tillbringat stor del av lovet till att hjälpa min syster att flytta in i hennes nya lägenhet på Norra Fiskargatan på Öster!
Kan lova att jag kommer att hänga där en massa tid! hihi, mig blir hon inte av med!

Nä, nu ska jag njuta av att vara tillbaka i skolaaaaan... eller?


drömmarna och önskningarna har kommit tillbaka..

RSS 2.0