lördag eftermiddag

Sitter i soffan och väntar på mat, min favvo idag! GREAT.

Sitter och lyssnar på love songs och kollar ut genom fönstret, det är ju fan deprimerande med all snö!
Hörde att det var en trafikolycka upp emot Hälsingland, 5 lastbilar och 4 personbilar, bilarna låg under lastbilarna, men alla klarade sig, dom måste ha haft änglavakt! Så det var stopp i 19 timmar, hela natten, klockan 6 imorse kunde dom förstsätta åka. Herregud, tänk att sitta 19 timmar i en bilkö? Jag hade fått panik! hua..

Sara sitter just nu och ska rita en fin teckning till mig, hon är finurlig den där lilla tjejen!

Hade en bra utekväll igår med, tjejerna och jag hade det trevligt hemma hos Jenka, sedan styrde det mot annat håll! Det var great! :)

Hoppas på en trevlig avslutning på denna lördag med! 

Det var allt för mig, hoppas det är okej, hej!

ÄÄDF - Äntligen är det fredag!

Fast man varit ledig nu måndag och onsdag så har denna vecka varit så seeeg, och man har längtat som en tok till fredag! Och nu är den här, hur skönt?

Trodde inte jag skulle ta mig till skolan imorse när man kollade ut genom fönstret, jag var nära att inte ta mig till tågstationen ens!  Fytusan vad det snöar! Usch, jag och min syster undrade igår att " varför är vi kvar i det här landet? Varför accepterar vi att det är såhär kallt?" ja de är väl frågan de. Den som ger mig en flygbiljett utomlands räddar definitivt livet på mig! haha.

Har skickat en massa mail angående Jättepanda-Projektet, te.x Furuvik, Skansen, Kolmården, WWF och lite sånt. Hoppas på svar, och om inte att dom kan ge oss råd vart vi kan vända oss annars :) Hoppas det går bra iallafall!

Får se om jag tar mig ifrån skolan idag, eller om jag blir insnöad helt och hållet, då dör jag ju.
Sedan blir det en massa trevligheter ikväll hoppas jag!

78 dagar..





torsdagens torsdag

Så satt man i skolan igen, är vrålhungrig men skolmaten smakar skit. blöä.
Vi har jobbat hela förmiddagen med Jättepanda-Projektet, det kommer ta förbannad lång tid.
Men hoppas på bra resultat!

Efter lunch har vi idrott, fast de inte ens står på schemat, vi ska ha de på onsdagar. men den här skolan är itne så bra på information :) menmen.

Efter skolan tänkte jag möta upp min älskade vän, får se vad vi hitt på. Sedan blir det hem och kanske plugga sedan blir de väl godnatt igen, men imorgon är det äntligen fredag igen! Veckorna bara rusar förbi, skönt! Snart är de sommarlov med. haha!

79 dagar, 13 timmar, 14 minuter och 50 sekunder. läängta!


winterwonderland

Idag fick man en välbehövd studiedag, var helt underbart att få sova ut imorse så ni anar inte. Förutom att man drömde helt sjukt drömmar, haha.

Var tvungen att gå upp 11 för att sedan dra mig ner till stan och göra lite ärenden, och ett svar som fick en sten att släppa ifrån mina axlar! Gud vilken lättnad! Nu kan jag slappna av igen, utan att fundera på det!

Mötte sedan upp min vän Jenka och min syster för att gå en runda på stan, men det blev lika snabbt hem eftersom de inte ens gick att gå ute, fyfan vilken storm. Usch.

Sedan blev de käk sen efter det har jag badat mitt lilla svin :)

Nu blir det mys i soffan och hoppas på att man kan ta en promenad senare, men de beror helt på om vädret lugnar sig. Sedan sova för upp till skolan imorgon, vill inte!!




Dragon gate

Så satt man i skolan igen, men det är bara för en stund, fick mail i söndags om att jag var ledig igår (måndag) gud så skönt! Visste redan då att vi är lediga imorgon (onsdag) också, för då har vi nämnligen studiedag. Verkar som alla skolor i Gävle också har de?! hm..

I helgen tillbringade jag tid tillsammans med dom vanliga, tjejerna. Vi styrde lite partaj i fredags och i lördags låg vi och glodde på film hela kvällen, så den här helgen har varit väldigt skön faktiskt!

Vi har fått ett uppdrag i skolan. Det är en person som heter Mr.Li som äger Dragon Gate där ute i Älvkarleby, han vill starta en djurpark för jättepandan, och har gett oss i uppdrag att göra en förundersökning där vi ska se om det kan bli så att han har möjlighet att öppna sin pandapark, detta kommer dock på väldigt svårt då det inte finns lagar om pandor häri Sverige. Men vi ska göra en undersökning där vi ska kolla ekonomi, ge tips på bra kunskaper bland personalen som ska jobba där, etologi om hur pandan ska ha de. Ekonomin, resor från Kina till Sverige m.m. Det kommer alltså bli ett jättestort arbete! Men jag kan tänka mig att det kommer bli väldigt intressant. Och vi hoppas såklart att detta kommer gå igenom!


Ska skriva lite mer om utrotningshotade arter och sedan vänta tills 13.10 bussen går så jag får komma hem någongång, idag vill man ju bara krya ner under täcket, hatar snön! 




jag kan ge dig all min kärlek, men du måste kunna ge mig något tillbaka..

2010-11-16

Så var vintern här, nu är det 5 månaders mörker och kalla dagar, fyfan.
Men förhoppningsvis blir det Afrika i Januari, med Maria, hoppas jag INNERLIGT!!! Annars vet jag inte vad jag gör alltså..
Jag har slitit arslet av mig för att prestera och få min andra chans att få åka till Kenya och blir det inte så, så funderar jag på att hoppa av skiten. Tänker inte stå ut med att bli orättvist behandlad eller annorlunda behandlad mer. Jag och Maria har kämpat med det här tillsammans, då ska vi få uppleva Afrika tillsammans igen. Det är det enda rätta!

Anlände föresten till skolan nyss, blir att sitta på facebook hela dagen då, eftersom vi bara har en massa rester att göra och jag är klar med allt. Har sedan möte 16.30 tillsammans med mentor, rektor och mina föräldrar, jag hatar dom där mötena, men jag hoppas på bra svar och goda chanser till en ny resa.
Sedan blir det en övernattning i Sandviken ikväll, mys!


Ja, det var väl det jag hade att bjuda på denna gång. Blir inte så mycket uppdatering här men det ploppar upp ett inlägg lite då och då iallafall. Så vare med det!

Läste precis om en tjej från Gävle som blivit mördad i Afrika, hon hittades i ett baksäte. Herregud. Och här vill dom skicka ner oss på enskilda jobb, jotackdu..


höstlov

Ola mina vänner!

Denna vecka har jag höstlov, och det är så förbaskat skönt! Men har ändå haft fullt upp denna vecka.
Igår tog jag med mig storesyster ner till stan för att köpa ny vinterjacka och ett par rediga skor! Så man slipper gå med sommarskorna när man ska ut! Haha. Så jag tänkte visa er mina inköp!

Ni får ursäkta den dåliga kvaliten på kameran, men de får duga!

Skulle egentligen köpt en annan liknande jacka, men som alltid är jag ute i sista sekund, så den var SLUT.
Så de fick bli den här jackan istället, lite mer B, men vafan, jag älskar den! Så jävla mysig!!



Och skorna, jag dör vad jag älskar dom! Dom sa invigas i helgen kan ja lova!
Scorett 399:-



Bjuder även på några låtar som spelas flitigt här hemma just nu, Enjoy!

Hanson - I will come to you


P!nk - Raise youre glass
 
Bruno Mars - Just the way you are Miley Cyrus - When I look at you Miley Cyrus - Who owns my heart Pitbull - Hey baby

RSS 2.0